איך להתמודד עם מבוגר שמסרב לקבל טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

25/04/2022 | 07:01 | מאת: דוד

| 23:40 | מאת: Ddk שלום רב אימנו זקוקה לטיפול סיעוד אך מסרבת לקבל טיפול כל שהוא,לא לטיפול בביתה, ולא להעברה לטיפול סיעודי מוסדי. למרות שקיבלנו אפוטרופסות לטיפול באה כיצד מבצעים העברה לאדם שמסרב לעבור . בנוסף לפי מה שהבנו מביקורים באין ספור מקומות שלא ניתן לכפות את השהיה שלו שם באם מתעקש הוא לעזוב תודה רבה

מציע לפנות לעובדת סוציאלית המתמחה בתחום. מירית הופמן. מענית שלזינגר ואחרות. https://www.facebook.com/groups/576263069189595

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית