לא אוכלת- אני מטפלת בה - בתה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

08/05/2021 | 18:27 | מאת: מיה

אמי בת ה90 פלוס עברה ניתוח סרטן וולבה לפני שבועיים. היא כמעט ולא אוכלת ירדה שלוש קילוץ אני חסרת אונים. הרופאת משפחה בתמונה. מדוע המצב שנוצר כזה? מה אפשר לעשות? האם אשתף את האונקולוג? אין גם יציאות. אנא ייעוץ בתודה

שלום. ניתוח זה לא משהוא פשוט בכל גיל ובמיוחד בגיל כזה, אבל השאלה רפואית ואני לא הגורם המוסמך לענות על כך. רצוי בכל מקרה לערב עוד גורמים מלבד רופאת המשפחה. מציע לפנות גם לגריאטר. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית