האם אפשר 2 מטפלים לחולה אחד?

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

12/12/2019 | 16:45 | מאת: אורחת

שלום אבא של קרובת משפחה שלי חולה וקיבל זכאות למטפל לחוק סיעוד לשעתיים בשבוע המטפל מגיע בבוקר ויכול להגיע רק בבוקר בזמן האחרון המצב של האבא החמיר והוסיפו לו שעות נוספות אפשר להביא עוד מטפל נוסף שישלים את השעות שהתווספו אחר הצהריים? אפשר 2 מטפלים לחולה 1 ?אחד בבוקר והשני אחר הצהריים?

שלום. בהחלט אפשרי . דירשו זאת מחברת הסיעוד ובמקרה ואינה נענת לבקשתם ,שיקלו מעבר לחברה אחרת. אנחנו ממליצים על עמותות סיעוד ולא חברות סיעוד , כדוגמת עמותת בבית והאחרים בתחום.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית