מה האפשרויות ואיך לבצע?

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

21/07/2019 | 14:01 | מאת: בת מטפלת לאם

אמא שלי ב"ה סוף סוף קבלה 10 שעות סיעוד מביטוח לאומי, 4 שעות תקבל כסף ישירות לחשבון. 6 שעות אני אטפל בה. השאלה אם אוכל לקבל את הכסף ישירות מביטוח לאומי ללא התיווך של חברת סיעוד ? יש לך מושג מה המחיר שאקבל לשעה? (אציין שהכספים שאקבל אשקיע באימי כמובן) בתודה מראש,

שלום רב. עבור שעות הטיפול המסור אותו תעניקי לאמך תוכלי לקבל תשלום רק באמצעות חברת סיעוד מול תלוש שכר שיונפק לך. השכר המשולם הינו לפי שכר המינימום . בהצלחה

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית