טיפול באישתי בת 70 לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

24/05/2019 | 16:58 | מאת: מוטי oty

אשתי עברה השבוע מיתוך כריתת חלק מהמעי גס , הותקנה ״סתומה״ לעשות הצרכים, אתמול שוחררה מבית החולים. כללית מצבה נחשב טוב והחלמתה היתה טובה. אני בעלה בן 75 עדין עובד כמנהל פרויקטים עצמאי בבנין.האם מגיע לה עזרה ותמיכה מהביטוח הלאומי? תודה מראש. שבת שלום

הזכאות לחוק הסיעוד תלויה גם במבחני הכנסה מלבד התלות בזולת לצורך ההתנהלות היומית . תוכל ליצור קשר עם חברות הסיעוד או עמותת כגון בבית בטלפון 8123* לצורך ייעוץ , התאמה וקבלת השרות. החלמה מלאה ובהצלחה

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית