אמא סיעודית ללא מטפלת עובדת זרה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

01/05/2016 | 14:08 | מאת: צחי

אמי מוגדרת סיעודית 168 מלא בביטוח לאומי. כבר חודשיים שהיא ללא מטפלת עובדת זרה. המטפלת עזבה ולא נמצאה לה מטפלת עדיין. אני בקשר עם מספר חברות בינתיים ללא הצלחה. היא בינתיים מקבלת את 18 שעות מביטוח לאומי ומטפלת ישראלית וזה לא מספיק כמובן. מה עלינו לעשות? האם מגיע לה משהו מביטוח לאומי מעבר למטפלת שכרגע איתה באופן חלקי? אנחנו אובדי עצות תודה

צחי שלום. על פי הנתונים שמסרת ככל הנראה מביטוח לאומי לא מגיעים יותר זכויות אך יתכן ומהביטוח הסיעודי כן. מציע גם לבדוק ולהכיר בתי אבות בסביבה, בחלקם אפשר להתארח לתקופות קצרות עד לחזרת העובדת זרה מחופשים או עד להשמת עובדת זרה. בהצלחה.

01/01/2018 | 21:27 | מאת: דבי

תפנה לכל החברות לא רק מספר

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית