שיקום וסיעוד

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

11/12/2011 | 12:28 | מאת: מרי

שלום אבי ,חולה פרקינסון נפל לפני שבועיים וקיבל מכה חזקה בראש . (שבר אסלה ) . ב CT הובחן שטף דם אך שנספג. כייון שחלה הדרדרות ביכולת שלו ללכת ולדבר העברנו אותו לשיקום ב"ש לפני 4 ימים. שאלות: 1. האם יש מקום שיקום אחר? 2. האם מומלץ להחזירו בכל מצב הביתה לסביבה הטבעית? 3. מי גורם שניתן להתייעץ - להמשך פעילות? תודה

11/12/2011 | 15:35 | מאת: רינה רמות

שלום מרי, לא הבנתי בדיוק היכן אביך נמצא לשיקום, אך ברור שיש יותר ממקום שיקומי אחד. היכן אביך מתגורר? בן כמה הוא? האם הוא רוצה להמשיך לגור בביתו? האם הוא גר לבד? האם מלבדך יש עוד בני משפחה קרובים המעוניינים ומסוגלים לסייע? ברצון אמשיך לייעץ לך.תוכלי להתייעץ גם עם העובד הסוציאלי במקום אישפוזו ו/או עם כל חברת סיעוד הפועלת באזור מגוריו.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית