רע לי!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2015 | 23:57 | מאת: רויטלי

לליאת שלום רב ולילה טוב! אני מרגישה גודש באף ובאוזן ימנית לקחתי כרגע סינופד ורציתי לדעת כמה זמן אחרי סינופד מותר ארטופן?בנוסף האם כדאי נורופן במקום ארטופן? אני מרגישה מאוד לא טוב צמרמורות כאבי אוזן , בחילות... ואינני יודעת מה לעשות...

שלום, את יכולה לקחת ארטופן מייד לאחר סינופד. קחי בחשבון שסינופד מעורר וייתכן ויהיו קשיים להירדם כשנוטלים אותו בלילה. ארטופן ונורופן מכילים את אותו החומר הפעיל, אך ארטופן הוא במינון כפול של 400 מ"ג. לכן בהתאם לעוצמת הכאב תוכלי להחליט איזה מהכדורים את מעדיפה. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות