רוקסט פלוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/07/2015 | 18:59 | מאת: יפה

שלום, בגלל כאבים חזקים שאני חווה קיבלתי רוקסט פלוס, אני משתדלת לא לקחת הרבה , רק בלית ברירה - בערך פעמיים שלוש בשבוע. אתמול קראתי הנחייה לא לצרוך כדורים המכילים קודאין. אני מבקשת את יעוצכם, האם להמשיך ולקחת רוקסט (שעזר לי) או לנסות כדור אחר, ואיזה ?

יפה שלום, למרות שיצא עדכון לגבי השימוש בקודאין, אין הנחייה גורפת לא לצרוך כדורים המכילים קודאין. אם אין לך בעיה במערכת הנשימה, ואינך משתייכת לקבוצת האנשים שמפרקים קודאין מהר, ואת נוטלת את הכדורים בהוראת רופא ולפרק זמן קצר, אין מניעה שתמשיכי בטיפול. אם את סובלת מתופעות לוואי או נדרשת לטיפול ממושך, התייעצי עם רופא לגבי טיפול חליפי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות