דביר 2 פרדס חנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/03/2015 | 21:30 | מאת: גליתוש

שלום ליאת..איזה תכשיר טבעי אני יכולה להשתמש לטחורים?(פיסורה) אני 7 חודשים לאחר לידה וזה רק מחמיר לאחר שעברתי לידת ואקום בתקווה שבעזרת השם יש משהו שבאמת יקל אני טרום ניתוח שעוד לא ניקבע..אודה לך מאוד

גלית שלום, תכשירים טבעיים שיכולים להקל על פיסורה: משחות הממליס, סקין סייבר של מורז, אנטיסור, שמן או קרם המבוססים על אובליפיכה. יש תכשירי מרשם שנחשבים יעילים ואם את לפני ניתוח, אולי כדאי להתייעץ לגביהם עם רופא מומחה בתחום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות