אלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/01/2012 | 13:00 | מאת: שיר

אני סובלת ממיגרנות. אימיטרקס עוזר לי לתפקד בעיה שלא נותנים הרבה כדורים אלה מה הסיכונים בלקיחת אימטרקס כ-12 בחודש?

14/01/2012 | 21:47 | מאת: שני כרמי

שיר שלום. נטילת תכופה וחוזרת של אימיטרקס (Sumatriptan) עשויה לגרום, בחולים מסוימים, לתופעה של כאבי ראש הנגרמים משימוש יתר בתרופה. לבד מכך, יש לתרופה תופעות לוואי נוספות, חלקן אף קשות. אימיטרקס מיועדת לטיפול בהתקפי מיגרנה חריפים, כאשר מופיעים ולא כמניעה. אם את סובלת מהתקפים כה רבים מידי חודש, רצוי שתקבלי ייעוץ מרופא נוירולוג מומחה להמשך ההתמודדות עם מצבך הרפואי. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות