ferrograd folic

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/01/2012 | 14:18 | מאת: הרצל

ביתי רגילה למבנה זה של התרופה למרות שיש דומים. הסוג הז הכי פחות עושה לה תופעות לוואי ופתאום אחרי נטילה של שנים אין להשיג את הכדור הזה. מה עושים? מצאנו שיש בניו זילנד אבל זה סיפור ליבא את זה תודה על העזרה

11/01/2012 | 14:44 | מאת: שני כרמי

הרצל שלום. הצע לבתך לנסות כדורי ברזל בשם- אקטיפרין-פ. כדורים אלו הם בעלי הרכב דומה (אך לא זהה) לפרוגרד-פוליק ויתכן ויהיו טובים עבורה. בכל מקרה, עדיף ליטול את כדורי הברזל עם או אחרי הארוחה, כדי להפחית תופעות לוואי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות