קטטר סיליקון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/01/2012 | 10:02 | מאת: זהבית

בס"ד, אני זקוקה באופן ד ח ו ף !!!! לקטטר סיליקון לאבי בן 93 , מושתל קבוע של קטטר. אינני מצליחה למצוא בבתי מרקחת של הכללעית ו/או בסופרפארם. אנחנו תושבי גוש דן-רמת גן. אנא עזרו לי להשיג כזה לפני שנצטרך להגיע למיון להחלפת הקטטר הנוכחי. האם יש צורך במרשם רפואי??? רופאת המשפחה של אבי לא מצליחה למצוא את הפריט במאגר התרופות של הכללית. תודה על תשובה מהירה ככל האפשר.

09/01/2012 | 10:41 | מאת: שני כרמי

זהבית שלום. אני מציעה לך לפנות טלפונית לאחד מבתי המרקחת הגדולים של "כללית" באזור מגוריך ולברר את העניין. מצרפת קישור: http://www.clalit.co.il/sefer/Pages/pharmacies.aspx בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות