פרוטופיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/01/2012 | 17:31 | מאת: אמא

לביתי נהיית קרחת מעל המצח.(בערך לפני חודשיים ).פנינו לרופא עור שהמליץ על פרוטופיק .למרוח 2 פעמים ביום כ 6 שבועות. לפי מה שקראתי זו תרופה מאד חזקה ולא הכי בטוחה... מה גםשכרגע בשבוע הראשון היא ממש גורמת לה לגרוד רציני. אשמח להתעדכן על תרופה זו והאם לדעתכם לפנות ולבקש תרופה אחרת או להמשיך איתה בכל זאת.אולי מניסיונכם ידוע לכם תרופה אחרת לבעיה.

08/01/2012 | 18:32 | מאת: שני כרמי

שלום. לא רשמת את גילה של בתך ואת המצב הרפואי שאבחן הרופא. כמו-כן, לא רשמת האם ניסיתם טיפולים אחרים קודם לשימוש בפרוטופיק. פרוטופיק מותר לשימוש רק בילדים מעל גיל שנתיים ורק בחוזק של 0.03%. בגלל שבטיחותה של התרופה בילדים אינה ברורה, ההמלצה היא להשתמש למשך הזמן הקצר האפשרי ורק כקו טיפולי שני בילדים. אם הגירוד ממשיך או מטריד- נא לפנות לרופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות