רדוקטיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/12/2014 | 00:18 | מאת: מוריס

בעבר לקחתי רדוקטיל והכדור היה נפלא שמעתי שהוציאו אותו מהמדפים 1האם אי אפשר לרכוש בכלל?? 2 איזה כדור הוא תחליף לרדוקטיל? 3 האם ישנו כדור לא תוסף תזונה ששורף שומנים?

מוריס שלום, אתחיל מהסוף, אין תרופה ששורפת שומנים. הטיפולים התרופתיים כגון רדוקטיל הם בעלי אפקט של הפחתת/דיכוי תיאבון. רדוקטיל הורדה מהמדפים ואין אפשרות לרכוש אותה. ישנה תרופה אחרת שפועלת באופן דומה, וניתנת במרשם רופא בלבד, לאנשים העונים על קריטריונים מסוימים של BMI וגורמי סיכון. התרופה נקראת רזין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות