תופעות לוואי והשפעות הדדיות בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 15:27 | מאת: אריה

שלום רב , רציתי לדעת האם יש לסימבאלטה השפעה על האיכול ( לחץ , גזים וכו' ) והאם יש לה התנגשות עם אספירין או סירקדין ( מלטונין ) . בתודה מראש , אריה

05/01/2012 | 21:41 | מאת: שני כרמי

אריה שלום. התרופה סימבאלתה יכולה בהחלט לגרום לתופעות שונות ומיחושים שונים במע' העיכול. חלק מהתופעות חולפות וחלק עשויות להמשך כל עוד משתמשים בתרופה. לגבי שילוב התרופות- נטילה במקביל של סימבאלתה ואספירין מגביר את הסיכון לדימומים, בעיקר במע' העיכול. יש לשקול את חיוניות נטילת האספירין, עם הרופא המטפל. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות