למה הפסיקו לייצר את הקלרינז ומה התחליף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2011 | 20:19 | מאת: חנה

מי היצרן של קלרינז ולמה זה כבר לא נמצא בבתי המרקחת. ומה האלטרנטיבה כי כל התרופות לאלרגיה שקיבלתי עד כשיו לא עזרו.

29/12/2011 | 23:20 | מאת: שני כרמי

חנה שלום. היצרן של קלרינאז הוא שרינג פלאו. לגבי הסטטוס שלו- אנסה לבדוק ולשוב עם תשובה. לגבי אלטרנטיבות- התרופה קלרינאז מכילה 2 רכיבים פעילים (לורטדין ופסאודואפדרין) שניתן ליטול אותם בנפרד ואף נמכרים, בחלק מצורות המינון שלהם, ללא מרשם רופא. כלומר- את יכולה לרכוש את הרכיבים בתרופות נפרדות ולהשיג אפקט טיפולי קרוב. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות