כמוסה להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/09/2011 | 11:49 | מאת: גד

ramitens קבלתי את הכדור הנ"ל וברצוני לדעת מה בדיוק הוא עושה לדם ???

24/09/2011 | 20:37 | מאת: שני כרמי

גד שלום. Ramitens מכיל את החומר הפעיל Ramipril השייך למשפחת התרופות המורידות לחץ דם ומכונות מעכבי ACE. תרופות אלו מעכבות באופן תחרותי את האנזים האחראי ליצור החומר אנגיוטנסין II שהוא מכווץ כלי דם. באופן זה הן תורמות להרפיית כלי הדם, להפחתת התנגודת ההקפית של כלי הדם ולירידת לחץ הדם. כמו-כן, תרופות אלו גם מפחיתות את אגירת הנוזלים והמלחים בגוף וגם כך תורמות לירידה בלחץ הדם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות