דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/09/2014 | 22:15 | מאת: למא

במידה והבן שלי מסרב לקחת מטרנה וחלב אחר כי התרגל לינוק אפשר לערבב מטרנה עם טעם כמו באבוניג ? כדי לתת לו טעם אחר עד שיתרגל לטעם המטרנה ? כי הוא נשאר משבע וחצי בבוקר עד 2 כמעט רק עם פירו וקצת אוכל כי הוא מסרב גם אוכל ? במידה והוא לא ינק טוב!? מה אפשר לעשות תודה רבה

למא שלום, החל מגיל 3 חודשים ניתן להוסיף דייסה לתחליפי החלב. קיימות דייסות בטעמים שונים, צריך רק לשים לב שהן מתאימות לגיל התינוק. נסי לתת למישהו אחר (חוץ ממך) לתת לו בקבוק. ייתכן והוא מסרב לאכול מבקבוק כי הוא רגיל לקבל ממך אוכל בהנקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות