אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/12/2011 | 22:15 | מאת: אריאלה

האם קיים מינון של 25 מקג ,10 או 20 מקג?- אני משתמשת כבר שנים ב 75 מקג ליום. את האלטרוקסין החדש אסור לחצות ועם מינון של 50 ו 100 לסרוגין לא טוב לי. תודה

25/12/2011 | 22:28 | מאת: שני כרמי

אריאלה שלום. אברר לך מחר בשעות העבודה את האפשרות להשיג תכשיר לבוטירוקסין במינונים שהזכרת. מדוע את חשה לא טוב עם מינון משתנה של האלטרוקסין? האם את סובלת מתופעות לוואי? (את השינוי במינון את לא אמורה לחוש באופן מיידי מפני שהשפעת התרופה היא מצטברת וממושכת...)

27/12/2011 | 12:39 | מאת: אריאלה

בתאוריה אכן לא אמורה להיות תגובה- בפועל הרגשתי רע מאד: יום אחד הדופק היה כה חזק (במיוחד במנוחה) שהפריע לתפקד ולמחרת בקושי הצלחתי לזוז. מחכה עדיין לתשובתך אם קיים מינון של 10, 20 או 25 מקג. תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות