תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/12/2011 | 17:06 | מאת: שרי

אני בת 52 ונוטלת סידן,ויטמין d ואומגה 3 2כדורים,ולוקחת לוסטראל פעמיים ביום. האם אפשר ליטול 2 כדורי אומגה 3 ביחד ומה המרווח הרצוי בין לקיחת התרופות. האם לוסטראל יכול לגרום ליובש בפה ומה עושים? תודה

21/12/2011 | 19:08 | מאת: שני כרמי

שרי שלום. 1. את יכולה ליטול את כדורי האומגה 3 ביחד. הקפידי ליטול עם או אחרי הארוחה. 2. אין משמעות למרווח בין נטילת התרופה והתוספים. 3. יובש בפה הוא תופעת לוואי נפוצה של לוסטראל (Sertraline). אם התופעה לא חולפת ומטרידה אותך, עלייך להתייעץ בנושא עם הרופא המטפל שלך. בינתיים, תוכלי לרכוש בבתי המרקחת תכשירים שונים שיכולים להקל על היובש (תחליפי רוק). לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות