בעקבות נשירה קשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/12/2011 | 18:28 | מאת: שלום כרמית

בעקבות נשירת שיער מאסיבית(בגלל האלטרוקסין) שמעתי על תרופה טבעית בשם רוטס באנגלית Roots (שורשים), שעוזרת לצמיחת וחיזוק השיער.ראיתי אותה בסופרפארם בחלק של התרופות הטבעיות . השאלה שלי היא האם היא יכולה לעזור או שחבל על הכסף? בתקופה כזו שכולנו עוברות נשירת שיער, השמנה וכל השאר הקשור בתפקוד קלוקל בגלל האלטרוקסין, אני לא רוצה להכנס גם לבעיה כלכלית ובהוצאות מיותרות על תכשירים שלא עובדים.תודה.

19/12/2011 | 21:25 | מאת: שני כרמי

שלום. התוסף רוטס HR, הוא תערובת של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו ונועד להשלים חסרים תזונתיים, העשויים, בין היתר, לגרום לנשירת שיער. לפי תיאורך, הנשירה המוגברת אצלך נגרמה בעקבות יציאה מהאיזון ההורמונלי. אם זו אכן הסיבה לנשירה, אזי צמיחת השיער צפויה להתחדש עם התאזנותך על הטיפול התרופתי הנוכחי. זה תהליך שיכול להמשך גם מספר חודשים. לפי מה שרשמת, הנשירה לא נגרמה בגלל חסרים תזונתיים ולכן, איני מוצאת טעם בנטילת תוסף כמו הרוטס HR. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות