שלום לרוקחת,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/12/2011 | 13:19 | מאת: נירית

קראתי בעיתון כי במספר בתי מרקחת בארץ קיימות מעבדות מהן ניתן לבקש להכין סירופ של אלטרוקסין (על-פי הרכב שנבדק במעבדות בארה"ב), וזאת באמצעות ייבוא של תמיסת לבוטירוקסין מחו"ל. הסירופ אינו מכיל את חומרי המעטפת של הכדור ולכן אינו גורם תופעות לוואי. האם אפשר לקבל ממך הסבר רחב יותר בנושא הזה? תודה.

13/12/2011 | 13:40 | מאת: שני כרמי

נירית שלום. תוכלי להזמין סירופ לבוטירוקסין, במינון הרצוי ולפי מרשם רופא, בכל אחד מסניפי ניו-פארם בארץ. תצטרכי להגיע לאחד מסניפינו עם מרשם, בו מצוין במפורש שנדרש סירופ המוכן מחומר הגלם והתרופה תוזמן עבורך ותסופק בחלוף יום או יומיים. בהצלחה.

13/12/2011 | 13:46 | מאת: נירית

הייתי שמחה לדעת את העלויות המקבילות ל-100 מקג ליום ואם קופות החולים משתתפות בעלויות אלה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות