אספירין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/12/2011 | 19:52 | מאת: שוש

שלום שני הרופאה רשמה בשבילי היום אספירין 100. היא ביקשה שאקח אותו אחריי ארוחת צהריים. בעלי גם כן לוקח את הכדורים האלה ורגיל אחריי ארוחת בוקר. יש סיבה ללקיחת הכדור אחריי ארוחת צהריים.? אני לוקחת בבוקר קרדילוק 5 מ"ג וסרוקסט, וכרבע שעה לפניי ארוחת הבוקר-לוסק.מודה לך על תשובתך. הרבה בריאות

01/12/2011 | 22:02 | מאת: שני כרמי

שוש שלום. אין משמעות לשעה ביום שבה תיטלי את האספירין. הקפידי רק ליטול את האספירין עם כוס מים מלאה ולא לפני שאת הולכת לישון (רצוי לא לשכב כחצי שעה אחרי נטילת האספירין). בנוסף, קחי לתשומת לבך ששימוש מקביל באספירין ובסרוקסט מגביר את הסיכון לדימומים. לכן, היי ערנית לסימני דימום. רק בריאות.

02/12/2011 | 14:08 | מאת: שוש

מה זאת אומרת "שימוש מקביל?" את הסרוקסט אני לוקחת בבוקר, ואת האספירין בצהריים תודה אסור לי להפסיק את הסרוקסט, ואת האספירין קיבלתי רק אתמול.האם יש סכנה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות