גרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/12/2013 | 15:11 | מאת: נטלי

רציתי לדעת מה מומלץ לשיעול יבש?? יש ספרי תרסיס של דבש ולימון את יכולה לרשום לי איך קוראים לו??

נטלי שלום, לרוב תרסיסים מיועדים לכאבי גרון ופחות לטיפול בשיעול. תרסיס דבש לימון יש לדעתי לחברת הדס והוא נקרא "רוניות ספריי". ישנם מגוון סירופים טבעיים שיכולים להקל על השיעול : סירופ פרוטק, טננבלוט, אלדרבלוט (גם בסוכריות), הוסטן אליקסיר, ועוד. ישנם גם סירופים תרופתיים כמו סימפוקל, תרודקס, טוסופדרין, שנמכרים ללא מרשם רופא. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות