תרופה נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2011 | 02:08 | מאת: מאיה

שלום רציתי לדעת האם יש תרופות נוגדי דיכאון שגורמות לחוסר תיאבון או ירידה במשקל? הבנתי שרוב הכדורים גורמים לעלייה במשקל וזה מאוד מטריד אותי. במיוחד כאחת שסובלת מהפרעות אכילה. [אך לא בתת תזונה או משקל]. זה מאוד מטריד אותי ואשמח לשמוע עצה לכדור שלא גורם לתופעה זו. תודה

20/09/2011 | 10:24 | מאת: שני כרמי

מאיה בוקר טוב. אני לא יודעת מדוע הבנת שרוב הכדורים לטיפול בדיכאון גורמים לעלייה במשקל. אין בכך אמת. דווקא, התרופות היותר נפוצות בשימוש היום, מאופיינות בדיכוי תיאבון וירידה במשקל. בכל מקרה, אין זה השיקול שיעשה הרופא בבואו לבחור עבורך את התרופה המתאימה. הרופא יבחר עבורך את התרופה המתאימה ביותר לצרכייך הרפואיים ובהתאם לרקע הבריאותי והטיפולי שלך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות