URAMOX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2011 | 18:24 | מאת: גדי

שלום. אני לוקח כדור משתן בשם URAMOX ובבדיקת סוכר האחרונה הרמה עלתה ל: 124 כאשר כל הזמן הערך הסתובב סביב 100 . האם ידוע שהכדור מעלה את רמת הסוכר בדם . תודה

24/11/2011 | 21:14 | מאת: שני כרמי

גדי שלום. לא רשמת האם אתה סכרתי. מחקרים מראים כי בחולים סכרתיים, התרופה URAMOX (Acetazolamide), יכולה לגרום לעליה ברמות הסוכר בדם. במטופלים שאינם סכרתיים, לא נצפתה עליה כזו. בכל מקרה, רצוי שתהיה במעקב אחר רמות הסוכר בדמך ושתתייעץ עם רופא לגבי הטיפול התרופתי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות