לקרוב משפחה שלי ירדה רמת הסוכר בדם מתה צמחים גלוקו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/11/2011 | 15:53 | מאת: כפיר

לקרוב משפחה שלי ירדה רמת הסוכר בדם מתה צמחים גלוקודן, הוא המליץ גם לי להתחיל לשתות בכדי לאזן את רמת הסוכר בדמי. האם את מכירה את המוצר? האם את בתור רוקחת היית ממליצה על שימוש בצמחים בכדי לאזן את רמת הסוכר בדם?

23/11/2011 | 17:58 | מאת: שני כרמי

כפיר שלום. לא רשמת את גילך ואת מצבך הרפואי. האם אתה סובל מרמות סוכר גבוהות בדמך? האם אתה נמצא במעקב רפואי? האם אתה סכרתי? האם אתה סובל מיתר לחץ דם? רמות שומנים גבוהות בדם? רמות גבוהות של סוכר בדם, הן עניין רציני ויש להתייחס אליו ברצינות. אם אתה אכן סובל מכך, רצוי שתהיה במעקב רפואי ותקבל, לפי הצורך, טיפול תרופתי המתאים לך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות