כדורי טריטייס קומפ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2011 | 18:09 | מאת: רבקה

אני בת 72. מקבלת כדורי כדורי טריטייס להורדת לחץ דם. סובלת מליחה מרובה. מרגישה שמשהוא מפריע לי בגרון. סובלת גם מצרידות ושיעול. נבדקתי מספר פעמים על ידי רופא א.א.ג. רופא גסטרו. עשיתי גם צילום ריאת וצילוםסינוסים. הכל ללא שום ממצא.רציתי לדעת האם הכדורים שאני לוקחת יכולים לגרום לתופעות לוואי האלה.

21/11/2011 | 18:29 | מאת: שני כרמי

רבקה שלום. שיעול יבש וטורדני וגירוי בגרון, הן תופעות לוואי ידועות ונפוצות של טריטייס (רמיפריל). יתכן והתרופה גורמת לך לחלק מהתחושות שאת חווה. עלייך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך ולשקול החלפת התרופה בתרופה אחרת להורדת לחץ הדם, שאינה גורמת לתופעה זו.

מנהל פורום תרופות ורוקחות