סינטרואיד מתי לקחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2011 | 16:10 | מאת: שלום

קיבלתי סינטרואיד.את התחליף של התחליף...כי היו לי תגובות לא סימפטיות ליוטרקס הענין שהכל מופיע שם בשפה זרה. המינון הידוע - בבוקר על קיבה ריקה. ועכשיו --אחה"צ. רוצה כבר לאזן את הגוף. שלשום לא לקחתי בכלל כדור. אתמול שהתרופה לא הגיע- לקחתי אלקטרוקסיל חדש. היום לא לקחתי כלום. האם - לקחת עכשיו ?? או לחכות לבוקר. רוצה תועלת לתרופה. ופוחדת מעט מתופעות לוואי עקב מה שעברתי עם הקודמות.. הרופאה בחופש- אין לי אפשרות להתייעץ איתה

21/11/2011 | 18:04 | מאת: שני כרמי

שלום. אם לא אכלת לפחות שעתיים, את יכולה ליטול את התרופה כעת. עדיף ליטול את התרופה על בטן ריקה, לפחות חצי שעה לפני האוכל, בבוקר. בכל מקרה, גם אם תתמידי בטיפול התרופתי, עשויים לעבור שבועות, עד להשגת איזון.

מנהל פורום תרופות ורוקחות