שלום לרוקחת,בנוגע לאלטרוקסין,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2011 | 14:44 | מאת: יונה

רציתי לברר האם זה תקין שחברה משנה הרכב של תרופה בה תלויה בריאותם וחייהם של חולים רבים? אלפים בישראל מתלוננים על סבל,ולא רק בישראל אלא בכל מדינה שבה התרופה הזו שווקה. ובמיוחד רציתי לברר,האם קיימת גם מחאה של הרוקחים המחלקים את התרופה הזו ורואים יום יום את המצב שנוצר?

21/11/2011 | 15:10 | מאת: שני כרמי

יונה שלום. דעתי האישית היא שזה לא תקין, שבזמן נתון, מיובא לארץ רק תחליף אחד בודד לתרופה שהיא כה נפוצה בשימוש. אבל... דעתי לא משנה. אני לא מייצגת אף אחד ולכן וודאי לא יכולה לדבר בשם רוקחים אחרים. הרוקחים המשרתים את הציבור בבתי המרקחת, אינם אחראים על ניהול שוק התרופות בארץ וידיהם כבולות. אני, באופן אישי, יכולה רק לנסות ולהדריך את לקוחותיי כיצד לנהוג ולאחל לכל המטופלים שימצאו להם מענה טיפולי טוב ובטוח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות