אקלסטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/07/2013 | 01:18 | מאת: שוש

שלם קניתי תרופה בשם אקלסטה זה ב עירוי פעם בשנה מזריקים לי בשביל אוסטופורוסיס עכשיו אחרי ש קניתי שמתי את ה תרופה על מכשיר ראדיו שהיה דלוק 24 שעות ש הורדתי אותו מעל ה ראדיו היה חם האם יכול להיות שה חום קילקל את התרופה ואסור לי להזריק בבקשה תעני לי זה תרופה מאוד חשובה ויקרה

שוש שלום, עלפי העלון לרופא, אין הוראות איחסון מיוחדות כשמדובר באריזה סגורה. למרות זאת אני מעוניינת להפנות את השאלה ליצרן, לתשובה וודאית. לשם כך, אני צריכה את תוקף והאצווה של התכשיר. צייני פרטים אלו כדי שאוכל להעביר את שאלתך הלאה. ליאת

21/07/2013 | 18:29 | מאת: שוש

מה זה אצוואה

מנהל פורום תרופות ורוקחות