המלצה לכדור שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/07/2013 | 00:01 | מאת: ליאת

אני בת 67 ואף פעם לא לקחתי כדורי שינה. לאחרונה אני מרגישה צורך להעזר בכדור מידי פעם.שנתי אינה רצופה ואני מאד עייפה במהלך היום. אני מעונינת בכדור, לא חזק , שיאפשר לי לישון כ 7 שעות רצוף וישאיר אותי עירנית במשך היום. תודה

ליאת שלום, רוב כדורי השינה דורשים מרשם רופא. כדורים תרופתיים שאינם דורשים מרשם, מבוססים על חומר פעיל בשם doxylamine (סוג של אנטיהיסטמין, שמשרה שינה). אופציה נוספת היא תכשירים טבעיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות