נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2013 | 23:33 | מאת: איציק

שלום יעצו לי לקחת כדורי זים קל (אחרי האוכל פעם ביום) ופרוביוטיקה פלוס של הדס 3 פעמים ביום כבר חלף שבוע ולא הפחית הנפיחות האם זה מוקדם מידי להפסיק? לשנות למשהו אחר? מה עושים ? אגב אני מתאמן חצי שנה 3 פעמים בשבוע בחדר כושר וגם לא עוזר..

איציק שלום, כדאי לעשות בדיקות רפואיות, כדי לוודא שלא מעורבת בעיה המצריכה טיפול תרופתי. במידה והכל בסדר, תוכל לנסות טיפולים אחרים להקלה על תחושת הנפיחות. תוכל בינתיים להמשיך את הטיפול הנוכחי (פרוביוטיקה ניתן להוריד ל-2 כדורים ביום, וזים קל לקחת בצמוד לארוחות). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות