מוקסיפן 250

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/07/2013 | 13:28 | מאת: מיטל

היי בני בן 10 חודשים מקבל מוקסיפן עקב דלקת אוזניים האם אני יכולה לתת במקביל נורופן לכאבים והאים המוקסיפן עושה כאבי בטן . תודה

מיטל שלום, ניתן להקל על חום וכאבים באמצעות נורופן לילדים. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש ולהימנע משימוש בתרופה במצבי התייבשות. מוקסיפן עשוי לגרום לכאבי בטן וגם לשלשולים ובחילות. אם מדובר בשלשול חריף שהוא רירי או דמי, יש לפנות לרופא. ייתכן ותכשירי פרוביוטיקה לתינוקות יקלו על תופעות הלוואי במערכת העיכול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות