מונטיפיורי 29 נתניה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/11/2011 | 13:49 | מאת: שירה

שלום לך , הנני כבר על מצב יאוש בעלי נוטל את האלקטרוקסין כבר מס' שנים והוא מאוזן לפני כשלושה חודשים סובל מכל התופעות האפשריות בבד' דם נמצא שהוא לא מאוזן והרופא אמר להוסיף עוד כדור של 100 לציין שהוא לוקח כל יום 200 מ"ג . את הכדור סינטרואיד אני מנסה לקבל בכל הדרכים ואינני מצליחה הננו חברי מכבי לא יתכן שאנו משלמים ביטוח רפואי זהב ואין לנו מענה בזמן שאנחנו צריכים מה עושים פניתי למשרד הבריאות ואני ממתינה לתשובה . עזרי לי בבקשה -תודה מראש

14/11/2011 | 15:20 | מאת: שני כרמי

שירה שלום. לצערי לא אוכל לעזור לך. אצלנו ברשת נמכרת רק התרופה אלטרוקסין. אין יבוא סדיר של התחליפים האחרים לאלטרוקסין, לבד מבקופות החולים. בינתיים, תאלצי לנסות למצוא פתרון במסגרת קופת החולים שלך. מאחלת לך שתמצאו מענה מהיר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות