כינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/06/2013 | 21:50 | מאת: קארין

ערב טוב ליאת יש לי ילדה בת שנה וחמישה חודשים היא נדבקה בכינים רציתי לדעת באיזה תכשיר ממולץ ואפשר להשתמש עבורה מעבר לנקיון של המסרק הסמיך? תודה

24/06/2013 | 12:31 | מאת: קרן

תקני שמן רוזמרין בבית טבע או בבית מקרחת סופר פארם ולפני המקלחת מרחי את שערה של ביתך בתכשיר. הכניסי את הילדה לאמבטיה וסרקי אותה במסרק סמיך. הכינים והביצים יברחו לבד ובסיום מקלחת כרגיל. ניתן למרוח מידי עאב מעט שמן מאחורי האוזניים העורף, הריח של הרוזמרין עושה את שלו. טבעי, לא שורף ולא נעים לילדה וגם שומר על שיער רך ונעים.

קארין שלום, רוב תכשירי הכינים מותרים לשימוש בילדה בגיל זה, למעט para plus. תוכלי להשתמש בתכשירים טבעיים על בסיס סיליקון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות