סובלת ממש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/11/2011 | 07:48 | מאת: חלי

היי שני, אני בת 26 וסובלת מגזים לאחרונה ,יותר משבוע שיש לי גזים חריפים ואני לא יודעת מה לעשות זה מתבטא בזה שבקושי אני יכולה לעבוד זה בא עם כאבי בטן לרוב ולא פעם גם יצא לי כתם צהבהב בתחתונים בגלל זה ,אני ניסיתי לראות מה שאני אוכלת בזמן האחרון , מה אני יעשה דואגת נורא ....

12/11/2011 | 18:24 | מאת: שני כרמי

חלי שלום. יתכנו סיבות שונות הגורמות לך לגזים ולכאבי בטן, ובהתאם יתכנו גם טיפולים שונים. לא רשמת- האם את נוטלת או נטלת תרופות (או תוספי תזונה) לאחרונה, האם את בריאה בדר"כ, האם עברת זיהום כלשהו, האם טיילת בחו"ל? בכל מקרה, אני ממליצה על בדיקה אצל רופא משפחה, בדיקת צואה ובמידת הצורך, בדיקה אצל רופא מומחה. רק לאחר שתבררי את מקור הבעיה, ניתן יהיה לפתור אותה. בינתיים, תוכלי לנסות מספר סוגי תכשירים העשויים להועיל- 1. תכשירים סופחים (על בסיס פחם ו/או סימטיקון) 2. תכשירי פרוביוטיקה 3. תוספי אנזימים את מוזמנת לגשת לאחד מסניפינו (ניו-פארם) ולהתייעץ עם הרוקחים להתאמת התכשיר הטוב ביותר למצבך ולמצב בריאותך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות