ריכוז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/06/2013 | 22:51 | מאת: ודניאל

היי יש לי השבוע מתכונת בלשון וקשה לי להתרכז רציתי לדעת אם יש אשפר לקנות רבין ללא מרשם וכמה זה עולה במידה אי אפשר איזה תרופות אחרות ניתן לקנות ללא מרשם רופא. וכמה הם עולות

דניאל שלום, תוכל לכתוב את שם התכשיר שאתה מעוניין לרכוש באנגלית? תכשירים תרופתיים לשיפור ריכוז דורשים מרשם רופא. ישנם תכשירים טבעיים שמיועדים לשיפור ריכוז: ריכוזית, זום, אומגה-3. תכשירים אלה לא פועלים מייד ויש לקחת אותם תקופה של כ-3-4 שבועות כדי לראות תוצאות. ישנו תכשיר טבעי בשם גינקוזן ( מגיל 16 ומעלה), שיכול לתת תוצאות אחרי יומיים - שלושה של נטילה. חשוב להתייעץ עם רוקח לפני נטילת תוספי תזונה במידה ואתה סובל ממחלות כרוניות. ליאת

05/06/2013 | 18:43 | מאת: דניאל

התכוונתי לרסקיו

מנהל פורום תרופות ורוקחות