פריזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/05/2013 | 09:14 | מאת: לאה

אני בת 60 התחלתי לפני זמן לקבל פריזמה במינון הכי גבוה רציתי לישאול בתופעות לואי רשום תיסמונת קדם ויסתית הרי אני בת 60 האם אני יכולה ליסבול מתופעה כזו בגילי והאם זה יכול לעשות מחזור ומה זה אומר דימומים לא מוסברים באיזה אזור בגוף ונשירת שיער במידה ויש האם זה יכול לעשות קרחות

לאה שלום, אם אינך מקבלת ווסת, את לא אמורה לסבול מתסמונת קדם ווסתית. הדימומים שמצוינים בעלון קשורים לכך שהתרופה מדללת דם והסיכון לדימום עקב חבלות קלות עולה. לא מצאתי דיווחים על התקרחות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות