מתחננת לעזרה חוזרת על השאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/05/2013 | 17:42 | מאת: טלי

כבר שבועייים אני לוקחת תרופה אומפרדקס 20 מיליגרם נגד חומציות בוושט ואין לי שיפור משמעותי יש לי לפעמים תחושות אומנם פחותות של חומציות והרגשה של משהו בגרון מה לעשות ?

טלי שלום, כמו שכבר עניתי לך, כדאי שתחזרי לרופא (ואם עדיין לא היית אצל רופא, רצוי שתיגשי לרופא). על פי שיקול דעתו, הוא יחליט אם להעלות לך את המינון או אולי להחליף לך את התרופה. ייתכן ויידרשו עוד בדיקות (כמו בדיקה לנוכחות חיידק הליקובקטר פילורי בקיבה). מבחינה תזונתית: הימנעי ממזונות מטוגנים, מתובלים, קפאין. השתדלי לאכול ארוחות קטנות יותר, ולא לפני השינה (אם יש לך צרבות בשכיבה). כדאי להימנע מעישון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות