מתחננת לעזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/05/2013 | 14:29 | מאת: טלי

כבר שבועיים שאני לוקחת כדור אומפרדקס 20 מיליגרם עקב חומציות ואני עדיין לא מרגישה שיפנה מחולו הרגשתי אולי קצת יותר טוב לפני שבוע ועכשיו אותו דבר עם לא יותר גרוע מה לידות?

טלי שלום, אבקש שתנסחי מחדש את השאלה, כי לא הבנתי אותה. האם מדובר בבעיה של ריפלוקס (החזר וושטי)? אם את מתכוונת לכך שאין שיפור במצבך, תוכלי להתייעץ עם רופא לגבי מינון שונה או החלפת התרופה. במצבי ריפלוקס, ניתן לשלב כדורי לעיסה gaviscon, שמסייעים במניעת חזרת חומצה מהקיבה לוושט. חשוב כמובן לקרוא את העלון לצרכן ולוודא שאין לך בעיה לקחת את התכשיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות