הזעה אחרי זריקת Diprospan

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 23:22 | מאת: טל

שלום, קיבלתי היום אחה"צ זריקת Diprospan 2ml בשריר, לטיפול בדלקת עקב פריצת דיסק. בנוסף לקחתי לראשונה בערך באותו זמן כדור של Percoset 10mg. מס' שעות אחרי זה התחלתי להזיע מאד, ממש נחלי זיעה במשך שעות כבר. האם זו תופעת לוואי מוכרת של אחת מהתרופות הללו? למה עוד אני יכולה לצפות? יש לציין שבעבר היתה לי תגובה חריפה לתרופות אתופן וארקוקסיה שכללו בצקות, לחץ דם גבוה והזעות ליליות. זו הסיבה שהפעם קיבלתי סטרואידים ולא תרופה ממשפחת NSAID.

טל שלום, הופעת זיעה מוגברת אחרי נטילת פרקוסט מחייבת הפסקת טיפול ופנייה לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות