פצעים בפה ( בשפתיים)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 20:04 | מאת: ב

היי יש לי פצעים בחלק הפנימי של השפתיים ( בתוך הפה ) איזה טיפול אפשר לקחת זה לא פצעים לבנים אלא אדומים כמו דם ונפוח קצת

שלום, ישנם מגוון תכשירים להקלה על תופעת הפצעים בפה שאינם דורשים מרשם רופא. תוכלי להיעזר באחד מהם. כדאי להימנע ממזונות מתובלים או חמוצים, מעישון ומצריכה מוגברת של קפאין. את יכולה לגרגר מי מלח או שטיפות פה אנטיבקטריאליות. אם הפצעים לא חולפים כעבור שבועיים, לגשת לרופא כדי לשלול בעיה רפואית חמורה יותר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות