מינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2011 | 16:58 | מאת: הורה

שלום, הילדה שלי בת 3 וחצי והיא צריכה לקחת זינט 250 5CC ונתתי לה כפול בלי לשים לב האם זה מסוכן ומה צריך לעשות

08/11/2011 | 17:33 | מאת: שני כרמי

שלום. במקרה של ZINNAT, מנה כפולה היא לרוב לא מסוכנת, בהנחה שהילדה בריאה בדר"כ. יתכן והילדה תסבול מתופעות לוואי, כגון- כאב בטן, בחילה, הקאה, שלשול. אם הילדה סובלת מתופעות אלו, או אחרות הנראות שונות מהרגיל, אנא פנו לרופא. תוכלו גם לפנות למכון הארצי למידע בהרעלות בטלפון- 04-8541900 . אם הילדה חשה בטוב, המשיכו בטיפול כרגיל. להבא- אנא, הקפידו על תשומת לב יתרה בעת מתן תרופות ודייקו במינונים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות