תמיסת מינוקסי 5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/05/2013 | 14:30 | מאת: דליה

בני בן ה-21 קנה את תמיסת המינוקסי 5 . לבני יש בעיות פוריות וחוסר בתאי זרע. האם התמיסה גורמת לירידה בפריון (כמו כדורים למניעת התקרחות)? האם אין חשש לשימוש בה ?מהם תופעות הלוואי שלה חוץ ממה שמפורט בעלון? תודה על תשובתך

דליה שלום, מינוקסי 5 פועלת באופן מקומי וספיגתה למערכת הדם היא קטנה מאוד. תכשיר זה אינו משפיע על טסטוסטרון, כמו כדורים למניעת התקרחות, ולכן לא משפיעה על הפוריות. תופעות הלוואי מפורטות בעלון. בבחור צעיר ובריא (ללא מחלות כרוניות ברקע) לא צפויות תופעות לוואי חמורות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות