סיליצאה ורוטס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/05/2013 | 17:54 | מאת: אילנית

היי ליאת אני לוקחת כדורי סיליציאה ביוטי בגלל נשירה והרוקחת בניו פארם המליצה לי להוסיף גם רוטס hr של אלטמן,היא המליצה לי לקחת אותם ביחד כל לילה..האם זה באמת עדיף?ואם כן למה?ואם לא למה לא?בשתיהם רשום לשתות עם כוס מים,אם אני יקח את שתיהם כל יום אני יצטרך לשתות שתי כוסות מים או שכוס אחת תספיק לשתיהם?תודה על העזרה..

אילנית שלום, שני התכשירים פועלים באופן שונה ולכן ניתן לשלב ביניהם. אחד נותן כיסוי של ויטמינים ומינרלים שמזינים את שורש השערה והמוצר השני מתחזק את רקמת החיבור ומאפשר מעבר יעיל יותר של חומרי הזנה לשורש השערה, כך שפעילותם המשולבת יכולה לשפר את יעילות הטיפול. מספיקה כוס מים אחת עם שני הכדורים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות