התנגשות בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/05/2013 | 10:43 | מאת: פרידה

אמא שלי לוקחת את התרופות הבאות: CARDILOC OMPRADEX CARTIA TRITACE BETHISTINE SIMVASTATIN TEVA GLUCOMIN האם יש בין תרופות אלו התנגשות אשר גורמות לעליית לחץ הדם של אמא שלי מדי פעם בערב לחץ של 210/105

פרידה שלום, אין התנגשות משמעותית בין התרופות שיכולה להסביר עליות כאלו בלחץ הדם. כדאי להתייעץ עם רופא. ייתכן וחלוקה שונה של נטילת התרופות (חלק ביום וחלק בלילה) תוכל לעזור, ואולי הרופא יחליט להוסיף טיפול או להחליף את אחד הטיפולים. כדאי לברר עם הרופא אם יש צורך בטיפול כרוני באומפרדקס- תרופה זו ברוב המקרים מיועדת לטיפול זמני, ויש לגביה דיווחים (ספורים) של העלאת לחץ דם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות