עור הפנים למתבגרות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/09/2011 | 22:31 | מאת: רעות

שלום שני ... אני רעות ויש לי עור פנים עם פצעים בפנים , ניסיתי כמעט את כל התכשירים הרבה דברים וכמעט כלום לא עוזר זה ברור שלא יעזור כלום כ זה הגיל אמא שלי אומרת שרק אחרי הצבא זה יעבור כי זה הגיל אני משתתמשת בסבון לפנים באמבטיה של אקניל של חברת פריגו בבוקר ובערב וקרם לחות של ד"ר פישר יאנג עכשיו..... אם יש לך משוה להציע לי אני מאוד אשמח , אני אשמח גם למשהו רפוואי ולא קוסמטי .... רציתי להגיד לך תודה רבה על ההקשבה ואשמח למענה :)

17/09/2011 | 19:51 | מאת: שני כרמי

רעות שלום. למרבה הצער, אקנה עשוי להימשך גם לגיל הרבה יותר מבוגר, אך לרוב, ככל שהגיל עולה ורמות ההורמונים בגוף מתאזנות, מצב האקנה משתפר. כרגע, ממליצה לגשת לרופא עור לצורך איבחון חומרת הבעיה וקבלת טיפול מתאים. התכשירים היותר פעילים לטיפול באקנה, דורשים מרשם רופא (אנטיביוטיקות ו/או נגזרות ויטמין A). בינתיים- הסבון שאת משתמשת בו מתאים. לגבי הקרם- אני לא מכירה. אני ממליצה על קרם פנים שיכול לסייע באיזון הפרשת הסבום, כגון- של חב' קמדיס או של ד"ר עור. לטיפול נקודתי בפצעים ממליצה על הג'ל של לקטופיל יאנג או תכשיר ייבוש של סבוקלם. בהצלחה, שני.

מנהל פורום תרופות ורוקחות