פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 16:16 | מאת: נטלי

הבת שלי בת חודשיים יש לה פצעונים בפנים ואדומימיות השאלה שלי מה יכול לעזור לה כי אמול ובלנאום כבר לא עוזר אני יכולה למרוח לה קרם וזלין ?

נטלי שלום, אם מדובר בתופעה שנובעת מיובש, ניתן למרוח קרמי לחות שמיועדים לתינוקות, כמו: קרם לחות לפנים של וולדה או של פלקסיטול. לטיפול בפצעונים (קטנים ולא מודלקים) ניתן למרוח משחת bepanthen. אם זה לא עוזר, גשי להתייעצות עם רופא/ה. לפעמים, בתינוקות יונקים, מופיעים פצעים קטנים על הפנים, שלא דורשים טיפול נוסף. רופא או אחות טיפת חלב יוכלו לזהות אם מדובר בתופעה זו או אחרת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות